18 DAGAR KVAR

Antalet självmord ökar, psykisk ohälsa ökar och utanförskapsproblemen ökar. Vi måste stå enade i kampen och våga ifrågasätta samt pröva nya metoder. Jantelag och kunskapsprestige är inte längre acceptabelt då framgången inom ämnet visar motsatser i debatten.

Människor kommer alltid tycka olika och det är helt ok så länge vi inte låter hatet styra våra känslor. Vi måste bara lära varandra acceptans och öka vår förståelse för olikheter. Lyckas vi med detta har vi nått en bra bit på vägen!

Som alltid så springer tiden fram och det är knappt 3 veckor kvar tills Make a Change äntligen skall träda fram efter flera månaders förarbete.

Vi är många som arbetar inom organisationen och alla spelar en väldigt viktig roll för det arbete vi skall utföra och de mål vi vill uppnå. Vi ser alla fram emot att föra djupare dialog med samhället och övriga organisationer som arbetar mot mobbning bland både barn och vuxna.

Vår mission är att vara den samlade kraften i kampen mot mobbning, och för detta krävs högt till tak och en öppen dörr. Jag tror att ordet tillsammans aldrig har varit viktigare än nu.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s