Varje dag är lika viktig

Jag funderar ganska ofta på när jag slutade räkna arbetstimmar och varje gång hittar jag samma svar: ”- Jag kommer inte ihåg, det var så länge sedan!”

Även om mitt liv varit upp och ner har jag nästan alltid tyckt om att jobba mycket. Det är väl klart att det funnits stunder då det varit mindre roligt, men det har alltid varit bästa medicinen mot att må dåligt. Jobba mycket, och länge! 

Mina vänner har många gånger sagt att jag måste varva ner och ta hand om mig själv, och det borde jag nog ha gjort många gånger. Nuförtiden vill jag dock knappt gå och lägga mig, men av helt andra orsaker. 

Det är så mycket som händer i mitt liv och det är väldigt roligt, men också överrumplande. Människor frågar ibland: ”- Varför mobbning?” Ja, min historia är en sak men den främsta orsaken är faktiskt för din skull. Du och alla ni som läser det här. Jag vill förändra för dig, dina barn, deras barn, ja alla människor i samhället. Det kan låta högtflygande, men varför inte?

Tror vi inte på det vi gör skall vi kanske inte fortsätta med samma sak, utan leta efter nya utmaningar att brinna för. Så enkelt är det såklart inte, men trivs du med ditt liv kommer din omgivning också att trivas. 

Jag hoppas därför  att jag påverkar just dig att bli en bättre människa, för kan vi skapa en kedja av positiva kedjereaktioner kommer vi tillsammans att göra stor skillnad. 

Tack för ännu en dag i förändringens tecken, imorgon ger vi oss på nya utmaningar ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s