GOD JUL

Idag är det äntligen julafton! Jag sitter med ett glas varm glögg i handen och tänker på min familj och mina vänner. Det senaste året har jag mött så många betydelsefulla personer som på ett eller annat sätt påverkat mig och fyllt mig med energi för att fortsätta min egen personliga utveckling samt mitt arbete för ett samhälle med mindre mobbning och utanförskap. En bättre julklapp kan man egentligen inte önska sig, då allt annat känns överflödigt.

Jag kan inte tacka alla personligen men tänkte ändå försöka skänka några av de viktigaste personerna en rad eller två som ett tecken på vad ni betyder för min egen resa.

TACK …

Maria Oldenstedt – för att du i alla väder finns vid min sida och pushar mig framåt både personligen och yrkesmässigt. Du är en viktig byggkloss i mitt liv och jag uppskattar allt du gör.

Åke Bjurström – för att du alltid ställer upp och kämpar på. Du är en underbar och varm person som betyder oerhört mycket.

Mamma – för att du alltid gör ditt bästa och finns där för mig oavsett hur du själv mår. Jag beundrar dig och älskar dig massor!

Henrik Ramstedt – för att du kämpar på och aldrig ger upp. Framgång ter sig i olika former och vi närmar oss vår egen för varje dag som går.

Tobbe Thalèn – för att du håller i handbromsen när jag springer alltför fort. Du är en av få vänner som slår en signal enbart för att säga Hej.

Mohammed Mouaid – för ditt stora hjärta och din kämparglöd. Inte träffat många personer med så stor passion för att hjälpa andra människor som du.

Felicia Margineanu – för ditt engagemang, din vilja att hjälpa till, inspirera och motivera. Glad att du sitter med i min styrelse!

Elisabet Forsman – för möjligheten att få arbeta tillsammans med dig och såklart mitt Wild Card till Geltic Bear.

Tobias Wernius – för att du vågar göra något nytt och stå upp för nya verktyg i kampen mot mobbning. Ge dig inte, du står bakom något stort!

Dan Sonesson – för att du tror på mig och min organisation, samt att du håller reda på ordförandepinnen när jag pratar för mycket.

Siavosh Derakhti – för att du sprider kärlek och styrka att fortsätta kämpa. Ditt engagemang är beundransvärt och är glad att få lärt känna dig.

Caxton Njuki – för att du fortsätter vara en inspirerande Duracell kanon som alltid har ett leende på läpparna. Få som kan ha lika många bollar i luften som du!

Gül Alci – för att du aldrig ger upp och inspirerar andra att fortsätta trots motgångar och tuffa terminer i bänken. Fortsätt du kommer göra stor skillnad!

Maria Rengman-Nilsson – för ditt engagemang i Make a Change, men framförallt för din styrka efter allt du gått igenom.

Carl Malmberg – för att du alltid är en vän. Du är ett bevis på att även om man bor på andra sidan jordklotet kan man fortfarande behålla vänskapen.

Anna Strand – för ditt stora hjärta och att du är du.

Marianne Melin – för att du kämpat på med våra evenemang och inte gett upp. Krya på dig, jag tänker på dig!

Malin Engelbrektsson – för att du hjälper mig bolla ideèr, skriver dina grymma artiklar och ser till att vi fortsätter påverka Sverige.

Fredrik ”Freddie G” Gustavsson – för att du levererar bättre och bättre kollektioner för varje säsong. Du är en grym person och dessutom en fantastisk designer.

Nina Tulppo – för att du alltid ställt upp med dina grafiska fingrar och ditt talangfulla öga.

Linn Stålberg – för din värme och enkelhet, men framförallt för din kreativa glädje.

. . . . .

Listan kan göras hur lång som helst, men med risk att ni somnar någonstans på vägen skall jag sammanfatta vidare. Till Er som inte finns omnämnda ovan, ni vet att jag uppskattar er till 100% och är glad att ni är de personer ni är.

Jag hoppas att ni alla får en fantastisk dag, och att ni sprider massor med kärlek och värme bland familj och vänner.

Tack alla från djupet av mitt hjärta, och med de orden önskar jag Er en riktigt God Jul!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s