KNAPPT 4 DAGAR KVAR

Nedräkningen har pågått länge och nu börjar det närma sig. Idag skickas första pressreleasen ut till media och inom kort öppnar vi upp våra dörrar så att ni kan ta del av Make a Change första steg i kampen mot mobbning.

Med drygt 20 eldsjälar från norr till söder som brinner för hjärtefrågan och förändring, vet jag att vi kommer göra skillnad. Den stora utmaningen tror jag personligen kommer att bli kommunikationen med en del av dem som redan arbetar med ämnet. Det känns tyvärr i vissa fall som att starka  åsikter förhindrar kommunikation mellan personer och organisationer som idag arbetar med mobbning. Jag hoppas kunna övervinna detta och skapa en större vilja för både stora och små aktörer inom ämnet att samarbeta på nya sätt.

Min och Make a Change vision är att vara en plattform där vi i synergi med varandra kan samla oss som kämpar. Organisationer, föreningar, företag, privatpersoner och alla Ni som brinner för att minska mobbning, kränkningar och utanförskap i Sverige. Genom kommunikation, utbyte av kunskap, ny statistik och forskning samt allas erfarenheter är jag övertygad om att vi tillsammans kan nå mycket längre.

Mobbning för oss handlar inte om att bygga varumärken eller kampanjer, för oss handlar det om att våga angripa problemet på nya sätt och så länge statistiken ökar, det finns begränsningar i dagens arbete samt att vi motarbetar varandra kommer vi inte att lyckas bättre än vad vi gör idag.

Med det sagt hoppas jag att vi får möjligheten att diskutera detta vidare med just Er som är nyfikna på vårt arbete, ser fördelar i att fler samarbeten skapas samt ser möjligheter med en samlad kraft i kampen mot mobbning!

 

Den 1 Januari startar Make A Change – en innovativ icke-vinstdrivande förening som kommer arbeta mot mobbning och utanförskap. Vi kommer att arbeta med utbildningar, seminarier, stipendier, rehabiliterings – och forskningsprogram för att hjälpa barn, ungdomar och vuxna.
För frågor och samarbeten vänligen kontakta oss via kontakt@makeachange.se För media och pressfrågor vänligen kontakta oss via media@makeachange.se
Facebook: Make a Change
Hemsida: www.makeachange.se

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s