TACK 2015

VET NI VAD?

Idag tänkte jag faktiskt tacka mig själv för den jag är, för hur jag ser ut, för det jag gör, för de beslut jag tar och för de vägar jag väljer. Det är inte ofta jag tackar mig själv!

Vissa dagar är mitt självförtroende i botten, många gånger är jag så trött på mig själv, att jag är som jag är och varför jag gör vissa saker eller tar vissa beslut. Jag har tagit helt fel beslut ganska många gånger i mitt liv och när jag har mina dåliga dagar, då vill jag helst bara gömma mig från världen och ifrån alla. Jag vill ibland leva i drömmen, för att slippa ta konsekvenserna och ibland bara få allt så som jag önskar att det skulle vara. Det är inte varje dag jag älskar min kropp, mitt utseende, mitt beteende, mina val, min personlighet, min vardag osv. Men idag har jag valt att tacka mig själv för allt positivt jag har gett mig själv och så många andra. Jag tänkte pusha mitt självförtroende lite extra med att ge mig själv en klapp på axeln och vara stolt över vart jag tagit mig under detta året.

Det är väldigt många personer jag skulle vilja tacka för 2015, men några personer vill jag verkligen tacka lite extra och det är min familj. Min sambo, min mamma och mina barn. Så mycket som jag älskar Er.  Ni har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Ni ställer alltid upp för mig. Ni har stöttat mig i alla lägen och vill mig alltid väl. Jag är oerhört tacksam för att jag har Er. Tack!

Jag tycker att Du också skall sätta dig ner några minuter och tacka dig själv – för du är också värdefull och viktig! Låt oss starta ett nytt kapitel och vända blad. Må 2016 bli ett år där vi tillsammans skapar framtiden. En framtid där ljuset alltid lyser ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s