FACKET MÅSTE TA KRAFTTAG MOT ARBETSPLATSERNA

Arbetskamrater som mobbar sina jobbarkompisar, vet ni hur länge det tar för en person att komma tillbaka? 

Den blir utslagen och facket tror inte på en person som har blivit mobbad. Du får ingen hjälp och du känner att du är helt ensam. Du skall försöka resa dig upp från förnedringen du utsätts för och du känner dig väldigt utsatt när du skall berätta för någon hur du mått. Och blir du inte trodd så känner du inte att någon hjälper dig.

Du som kallar dig besviken måste söka hjälp. Du får inte bära detta själv för det tär på dig och du måste få hjälp av någon som lyssnar på dig. Du får inte dra dig för att vara öppen med hur du känner, så att du inte blir sämre och inte klarar av din situation. För nu måste det bli nollvision mot mobbning i vuxenvärlden. Det måste bli en debatt om att vi måste ansvara för våra handlingar mot varandra.

Facket måste få möjlighet att ta krafttag mot arbetsplatserna. Vuxenmobbning får inte förekomma. Precis som i skolan att det är lag på att ingen mobbning får förekomma, så borde det vara så på arbetsplatserna också. Värna om varandra och stå upp för varandra.

Det är inte meningen att vi skall göra varandra illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s