CV

YRKE
Social entreprenör och konsult

FÄRDIGHETER
Tycker om att kommunicera och skapa möjligheter. Anser att problem är till för att lösas och att inget problem är större än vad man gör det till. Tycker om planering och time management vilket ofta leder till att kalendern ser mer ut som en regnbåge än en verklig kalender. Att skapa mötesplatser och bidra till att förståelsen för en produkt, tjänst eller ett verktyg ökar, är något som alltid legat nära hjärtat. För att skapa en dialog krävs förståelse, och för att göra sig förstådd krävs mer än en känsla. Tror på mångfald och att ingenting är starkare än den svagaste länken vilket är den största utmaningen alla står inför oavsett det gäller privata eller affärsmässiga relationer. Är övertygad om att kunskap inte alltid är en fördel, utan tror däremot att engagemang, handling och vilja oftare leder till förändring.

STOCKHOLMS BILKÅR
Member of the Board, 2016 – nuvarande
En frivillig försvarsorganisation med nästan 500 medlemmar, som har avtal med både Hemvärnet, FRG, SSM, Polisen, Trafikverket och Svenska Kraftnät. Förutom dessa avtal är flera av våra medlemmar engagerade i civila körningar i samband med statsbesök m.m.

OLDENSTEDT & CO
Member of the board, 2016 – nuvarande
Kreativt företag inom mode, design och skönhet.

BRF KLINGAN
Member of the board, 2016 – nuvarande
Brf Klingan i Sundbyberg bildades 2007 och är belägen på Gamla Enköpingsvägen 156-164 (jämna nummer) Oxenstiernas allé 10-14 (jämna nummer) i Sundbyberg. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 6 våningar med 113 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens byggnad är uppförd 2012 av HSB Stockholm.

MAKE A CHANGE 
Grundare / Member of the board, 2015 – nuvarande
Ideel förening som aktivt arbetar för att förhindra mobbning bland barn, ungdomar och vuxna.

NORDSTEDT CONSULTING FZC
Grundare / Member of the board, 2012 – nuvarande

Konsulttjänster inom event, försäljning, resor – och båtindustrin.


SPEAK UP
Market Developer Northern Europe, 2015 – 2016
Speak UP! har utvecklats av it-specialister med över 40 års erfarenhet inom hård- och mjukvarulösningar, vi är ett internationellt företag som ger skolor möjlighet att förebygga kränkningar och mobbning på och utanför nätet via våra nya lösningar. När elever rapporterar incidenter via appen eller på nätet, hjälper de inte bara oskyldiga mobbningssoffer, utan de får även möjlighet att stå upp för sig själva och andra.

HOUSE OF SESSION AB
Konsult, 2013 – 2015
Företag med fokus på Creative Content.

UPPLEV DUBAI
Konsult, 2012 – 2015
Svensk DMC i Dubai, Abu Dhabi och Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten samt Onsite i Maldiverna, Mauritius, Seychellerna, Indien och Malaysia (FIT, affärs – och gruppresor)

MODERN TIMES GROUP
Eventkoordinator, 2010 – 2012
Ansvarig för event verksamheten inom Viasat Field Sales. Koordinering av drygt 100 säljare och produktion av cirka 400 evenemang per år.

Mina personliga tankar

%d bloggare gillar detta: