nättroll

För en liten stund sedan kom det där meddelandet som jag länge väntat på. Varje dag läser och pratar jag om och med de utsatta, de människor som utsätter andra och de som vill hjälpa till. Det känns konstigt att säga, men jag har väntat på det här meddelandet som jag precis fått. Underskriften ”Trollet” känns skrattretande och nästan för uppenbart, dock ler jag märkligt sarkastiskt inombords när jag tänker på engagemanget som den här personen verkar ha. Samtidigt så blir jag arg, frustrerad och ledsen över att människor inte ser vad de gör, tiden de slänger bort på att förnedra sig själv och andra istället för att hjälpa. I mitt fall ger det mig bara energi att kämpa hårdare i den fortsatta kampen mot mobbning ❤ Så istället för hat och hot, säger jag tack för att du ger mig en måndag fylld av extra energi. Energi att arbeta hårdare för att hjälpa just sådana som dig att förstå… … att mitt arbete även vänder sig till dig. Så vill du hota och hata, föd dig själv. Mig ger du bara mer kraft och energi att fortsätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s