OM MIG

37 år gammal ser jag mig själv som en medmänniska och entreprenör med passion för evenemang och projekt som förändrar liv!

Med en bred bakgrund inom event, reklam och försäljning har jag genom åren skapat mig en solid grund och ett stort nätverk av företag och personer som på ett eller annat sätt vill göra skillnad.

Som tidigare mobbad och med erfarenhet av hur hårt det påverkar ens liv, har jag valt att arbeta med två viktiga ämnen – mobbning och psykisk ohälsa. Jag vill skapa förändring genom att arbeta på nya sätt med problematiken och verkligen göra skillnad på lång sikt.

Personligen är jag övertygad om att det är tillsammans man kan skapa störst förändring, och att man med små insatser på ett brett plan kan skapa större förståelse för den problematik som man i många fall har svårt att relatera till.

Jag har tagit mig igenom många år av stor problematik men även stor glädje. Är stolt pappa till två barn och har även haft turen att springa in i min själsfrände på vägen som spelat en väldigt viktig roll för min egen personliga utveckling och framtid som människa.

Mina åsikter kan ibland ses som provokativa, men jag har bestämt mig för att göra många tysta människors röster hörda genom min egen. Mobbning moderniseras och det är största anledningen till att det måste angripas på nya sätt.

Jag hoppas att Ni vill lyssna till vad jag har att säga!
 
#makeachange

Mina personliga tankar

%d bloggare gillar detta: